Massey Ferguson 385 4WD Tractor for Sale - 85HP


Massey Ferguson 385 4 WD Tractor
Massey Ferguson 385 4 WD Tractor
Massey Ferguson 385 4 WD Tractor
Massey Ferguson 385 4 WD Tractor
Download Manual

MF 385 4WD tractor is more powerful than a 2WD tractor because it provides greater stability and more traction power. MF-385 4WD tractor for sale is an eco-friendly and fuel-efficient tractor with the capability of pulling up to 20 tons of weight. MF-385 4WD tractor price ismost reasonable with its excellent features. MF 385 4WD tractor reviews are always positive and the users always suggestto look for Massey Ferguson 385 4WD Tractor for sale and enjoy the maximum results.



PROMINENT FEATURES OF Massey Ferguson 385 4WD TRACTORS:


Massey Ferguson 385 4WD Tractor features are as follows:

  1. High Performance Diesel Low Noise Engine.
  2. Reduced Gaseous Emissions under ECE R49.
  3. More traction power
  4. High fuel Efficiency
  5. Oil Cooler Added for Effective Cooling.
  6. Hydrostatic Power Steering.
  7. Efficient Oil Immersed Multi-Disc Brake System.
  8. Spring Suspension Seat.

Massey Ferguson MF-385 4WD Tractor Technical Specification:


MF-385 4WD Tractor Technical Specifications are 85HP tractor with an environmental friendly and powerful engine of Perkins, diesel-4.41 with engine speed at 540 live PTO rpm is 1789 rpm and a maximum engine speed of 2200 rpm. its Transmission is a sliding spur with 8 forward and 2 reverse gears. It has a Cerametallic Dual Clutch with Robust Straddle Rear Axle, Oil immersed Multi-Disc Brakes and Hydrostatic Power Steeringto make sure theeasy handling and smooth operations of the tractor.


MF-385 4WD Hydraulic System Does Draft Control, Position Control, Response Control, Continuous Pumping withmaximum oil flow of 16.7 liters/min and lifting capacity of 2145 kg.its big Front 12.4/11-24 (6PR) and Rear 18.4 / 15 - 30 (6PR) tires makes it more steady with high traction power.


Most Asked Questions for MF-385 4WD specs:


Question 1: Which Steering type MF 385 4WD Tractor has?
Ans: Hydrostatic

Question 2: Which FRONT AXLE type MF 385 4WD Tractor has?
Ans: Type: Parallel Drive with Mechanical Engagement.

Question 3: What type of brake system does MF-385 4WD has?
Ans: Efficient Oil Immersed Multi-Disc Brake System.

Question 4: What is the transmission of MF-385 4WD?
Ans: Transmission is a sliding spur with 8 forward and 2 reverse gears.

Question 5: What size is the tires of MF-385 4WD?
Ans: Front 12.4/11-24 (6PR) and Rear 18.4 / 15 - 30 (6PR)

Question 6: Which REAR AXLE type MF 385 4WD Tractor has?
Ans: Straddle Rear Axle with Epicyclical Reduction Unit.

Question 7: What type of clutch does MF-385 4WD has?
Ans: CerametallicDual Clutch.

Question 8: What type of engine MF-385 4WD has?
Ans: Perkins, diesel-4.41

Question 9: What type of filters are there in MF-385 4WD?
Ans: Air Pre-Cleaner, Air Cleaner and Fuel filter.

Question 10: How much is the fuel tank capacity in MF-385 4WD?
Ans: 108 liters.