Brand New Massey Ferguson 375 Tractor for Sale Model 2020


Download Manual

Brand New Massey Ferguson 375 with 75HP is considered to be the top model in the market. MF-375 tractor is the most preferred agricultural tractor by farmers around globe.Massey Ferguson 375 tractor for sale has become the first choice for the farmers due to its fuel efficiency, eco-friendly qualities, less noise, durability. People search for Massey Ferguson MF-375 for sale because it is the most powerful tractor in the market with a distinctive style and features. Massey Ferguson 375 price is very economical..



PROMINENT FEATURES OF Massey Ferguson 375 TRACTORS:


  1. New Highly Effective Head Lights and Elegant Indicators.
  2. Mid Mounted Bigger Balancer for reduced Engine vibrations and Smooth Running.
  3. Improved Harness Set with Heat Shrinkage Sleeves & Water Proof Couplers.
  4. Durable & Highly Efficient Low Noise Engine.
  5. New Aerodynamic look with Stylish Wrapper & Gill.
  6. Oil Cooler Added for Effective Cooling.
  7. Heavy Duty Front Axle & Support.
  8. New Spring Suspension Deluxe Seat.
  9. Smart Steering Wheel for Reduced Steering Effort.

Massey Ferguson 375 Tractors Technical Specification



Massey Ferguson MF-375 Tractor Technical Specifications includes Its 75HP power with an engine of Perkins, diesel-4.248 and its engine speed at 540 live PTO rpm is 1789 rpm. MF-375 Transmission is a sliding spur with 8 forward and 2 reverse gears. It has a Cerametallic Dual Clutch with Robust Straddle Rear Axle with Epicyclical Reduction Unit, Oil immersed Multi-Disc Brakes and Hydrostatic Power Steering to make sure the easy handling and smooth operations of the tractor.



MF-375 Hydraulic System Does Draft Control, Position Control, Response Control, Continuous Pumping with maximum oil flow of 16.7 liters/min and lifting capacity of 2145 kg



Most Asked Questions for MF-375 specs:



Question 1: Which Steering type MF 375 Tractor has?


Ans: Hydrostatic



Question 2: Which FRONT AXLE type MF 375 Tractor has?


Ans: Type: Heavy Duty Box Section, Adjustable



Question 3: What type of brake system does MF-375 has?


Ans: Hydraulically actuated Efficient Oil Immersed Multi-Disc Brake System.



Question 4: What is the transmission of MF-375?


Ans: Transmission is a sliding spur with 8 forward and 2 reverse gears.



Question 5: What size is the tires of MF-375?


Ans: 7.50-16 front & 16.9/ 14-30 rear tires.



Question 6: Which REAR AXLE type MF 375 Tractor has?


Ans: Robust Straddle Rear Axle with Epicyclical Reduction Unit.



Question 7: What type of clutch does MF-375 has?


Ans: Cerametallic Dual Clutch.



Question 8:What type of engine MF-375 has?


Ans: Perkins, Diesel/4.248.



Question 9:What type of filters are there in MF-375?


Ans: Air Pre-Cleaner,Air Cleaner and Fuel filter.



Question 10: How much is the fuel tank capacity in MF-375?


Ans: 108Liter.