Brand New Massey Ferguson 240 Tractors for Sale Model 2020:


Download Manual

Massey Ferguson MF-240 tractors have high fuel efficiency, powerful engine, and versatility. MF 240 tractor prices are the most economical for its 50HP and qualities. If you want a compact size tractor to fulfill all your farming needs,search for Massey Ferguson MF-240 for sale. MF-240 tractors are used and recommended by many farmers.



PROMINENT FEATURES OF Massey Ferguson 240 TRACTORS:


  1. Most economical in 50 HP range
  2. Rugged andsturdy
  3. Compact size
  4. Ideal, versatile, all round tractor
  5. Spring suspension deluxe Seat

Massey Ferguson 240 Tractors Technical Specification


MF 240 Tractors Technical Specifications are known to be best for farming purposes. It’s a 50HP tractor with a powerful engine of Perkins, AD-3,1524, it’s engine speed at 540 PTO rpm is 1789 rpm. MF-240 Transmission is of great strength with 8 forward and 2 reverse gears. It has a dual-clutch to ensure smoother transmission with outboard drum brakes and manual mechanical steering for heavy-duty and better driving control.


MF-240 Hydraulic System roles are Draft Control, Position Control, Response Control, Continuous Pumping with maximum oil flow of 16 liters/min, and lifting capacity of 1415 kg. .


Most Asked Questions for MF-240 specs:


Question 1: Which Steering type MF 240 Tractor has?


Ans: Manual Mechanical Steering


Question 2: Which FRONT AXLE type MF 240 Tractor has?


Ans: Box Section, Adjustable


Question 3: What type of brake system does MF-240 has?


Ans: Outboard Drum Brakes


Question 4: What is the transmission of MF-240?


Ans: Transmission is a sliding spur with 8 forward and 2 reverse gears.


Question 5: What size is the tires of MF-240?


Ans: Front tire, 6.00-16, and Rear tire, 12.4/11-28


Question 6: What type of clutch does MF-240 has?


Ans: Dual Clutch.


Question 7:What type of engine MF-240 has?


Ans: Perkins, AD-3,1524.


Question 8:What type of filters are there in MF-240?


Ans: Air Pre-Cleaner,Air Cleaner and Fuel filter


Question 9: How much is the fuel tank capacity in MF-240?


Ans: 47.5Liter.


Question 10: How much is the lifting capacity in MF-240?


Ans: 1415 kg with lower links horizontal.