Brand New Massey Ferguson MF 260 Tractor for Sale - 60 HP


Download Manual

Massey Ferguson MF 260 Tractor is a widely preferred model as it is a fuel-efficient,eco-friendlyand high performing tractor.MF-260 tractor emits less smoke due to itsless fuel consumptionwith excellent quality features, that’s why people always look for MF-260 tractor for sale,for all kinds of farming needs.MF 260 Tractor Priceis very reasonable and MF 260 Tractor reviews are always great from its satisfied customers.



PROMINENT FEATURES OF Massey Ferguson 260 TRACTORS:


Massey Ferguson 260 Tractor features are as follows:

  1. Turbocharged engine.
  2. High performance, Fuel Efficient, Diesel Turbocharged Engine.
  3. Less Smoke Emission due to Better Fuel Burning.
  4. Oil Cooler Added for Effective Cooling.
  5. High PTO Power for Efficient Operation of tube Wells, Rotavators, Threshers, etc.
  6. Efficient Oil Immersed Multi-Disc Brakes.
  7. Spring Suspension Deluxe Seat.

Massey Ferguson MF 260 Tractor Technical Specification:


MF 260 Tractors Technical Specifications are, It’s a 60HP tractor with a turbocharged engine of Perkins, T 3.1524, it’s engine speed at 540 PTO rpm is 1789 rpm. MF-260 Transmission is of great strength with 8 forward and 2 reverse gears. It has a dual-clutch with Robust Straddle Rear Axle to ensure smoother transmission with Oil immersed Multi-Disc Mechanical Brakes and Manual Steeringfor enhanced driving control


MF-260 Hydraulic System roles are Draft Control, Position Control, Response Control, Continuous Pumping with maximum oil flow of 16 liters/min at maximum pressure of 21mpa at normal temperature, and lifting capacity with lower links is 2170 kg.


Most Asked Questions for MF-260 specs:


Question 1: Which Steering type MF 260 Tractor has?
Ans: Manual
Question 2: Which FRONT AXLE type MF 260 Tractor has?
Ans: Box Section, Adjustable
Question 3: What type of brake system does MF-260 has?
Ans: Efficient Oil Immersed Multi-Disc Brake System.
Question 4: What is the transmission of MF-260?
Ans: Transmission is a sliding spur with 8 forward and 2 reverse gears.
Question 5: What size is the tires of MF-260?
Ans: front tire 7.5-16(6PR), and rear tire, 14.9 / 13 – 28 (6PR).
Question 6: Which REAR AXLE type MF 260 Tractor has?
Ans: Straddle Rear Axle with Epicyclical Reduction Unit.
Question 7: What type of clutch does MF-260 has?
Ans: Dual Clutch. Question 8: What type of engine MF-260 has?
Ans: Turbocharged engine of Perkins, T 3.1524
Question 9: What type of filters are there in MF-260?
Ans: Air Pre-Cleaner, Air Cleaner and Fuel filter.
Question 10: How much is the fuel tank capacity in MF-260?
Ans: 47.5Liter.