Massey Ferguson 385 2WD Tractor for Sale - 85HP


Download Manual

Massey Ferguson MF-385 2WD Tractor is one of the most efficient, environmentally friendly and, durable tractor. It comes with most economical MF-385 tractor price with valuable features such as a low-noise engineandless gas emission. People are always looking for Massey Ferguson MF-385 2WD for sale because of its ultimate longevity and great results.Massey Ferguson 385 2WD Tractor Reviews have always been eminent.



PROMINENT FEATURES OF Massey Ferguson 385 2WD TRACTORS:


  1. High Performance Diesel Low Noise Engine.
  2. Reduced Gaseous Emissions under ECE R49.
  3. Reduced Smoke Level.
  4. Oil Cooler Added for Effective Cooling.
  5. Hydrostatic Power Steering.
  6. Efficient Oil Immersed Multi-Disc Brake System.
  7. Spring Suspension Deluxe Seat.

Massey Ferguson MF-385 2WD tractor Technical Specification:


MF-385 2WD Tractor Technical Specifications are 85HP tractor with an environmental friendly and powerful engine of Perkins, diesel-4.41 with engine speed at 540 live PTO rpm is 1789 rpm and maximum engine speed is 2250rpm. MF-385 2WD Transmission is a sliding spur with 8 forward and 2 reverse gears. It has a Cerametallic Dual Clutch with Robust Straddle Rear Axle with Epicyclical Reduction Unit, Oil immersed Multi-Disc Brakes and Hydrostatic Power Steering to make sure the easy handling and smooth operations of the tractor.


MF-385 2WD Hydraulic System Does Draft Control, Position Control, Response Control, Continuous Pumping with maximum oil flow of 16.7 liters/min and lifting capacity of 2145 kg.


Most Asked Questions for MF-385 2WD specs:

Question 1: Which Steering type MF 385 2WD Tractor has?
Ans: Hydrostatic
Question 2: Which FRONT AXLE type MF 385 2WD Tractor has?
Ans: Heavy Duty Box Section, Adjustable
Question 3: What type of brake system does MF-385 2WD has?
Ans: Efficient Oil Immersed Multi-Disc Brake System.
Question 4: What is the transmission of MF-385 2WD?
Ans: Transmission is a sliding spur with 8 forward and 2 reverse gears.
Question 5: What size is the tires of MF-385 2WD?
Ans: front tire 7.5-16(6PR), and rear tire, 18.4/15-30 (8 PR).
Question 6: Which REAR AXLE type MF 385 2WD Tractor has?
Ans: Straddle Rear Axle with Epicyclical Reduction Unit.
Question 7: What type of clutch does MF-385 2WD has?
Ans: CerametallicDual Clutch.
Question 8: What type of engine MF-385 2WD has?
Ans: Perkins, diesel-4.41
Question 9: What type of filters are there in MF-385 2WD?
Ans: Air Pre-Cleaner, Air Cleaner and Fuel filter.
Question 10: How much is the fuel tank capacity in MF-385 2WD?
Ans: 108 liters.